TUI: Allt du behöver veta om kreditkort, reseförsäkringar, delbetalning och mer

TUI-kortet är ett kreditkort som erbjuds av TUI. Detta kort ger dig möjligheten att betala dina semesterresor och andra köp hos TUI i efterhand. Med TUI-kortet kan du även dra nytta av förmåner som extra rabatter och bonuspoäng.

Med TUI-kortet kan du enkelt och smidigt boka dina resor på TUI’s hemsida, där du även kan hantera din kredit och följa dina köp.

Reseförsäkringar och avbeställningsskydd hos TUI

Att ha en reseförsäkring är viktigt när du reser. TUI erbjuder olika typer av reseförsäkringar som kan anpassas efter dina behov. Dessa försäkringar täcker bland annat sjukdom, olycka, resförluster och avbeställningar.

TUI erbjuder även ett avbeställningsskydd som kan adderas till din bokning. Detta ger dig extra trygghet om du av någon anledning behöver avboka din resa.

Delbetalning – Betala din resa i ditt eget tempo

För att underlätta för sina kunder erbjuder TUI även möjligheten att dela upp betalningen av en resa. Med delbetalning kan du betala av din resa i mindre delar över en längre tid.

Delbetalningen görs i samarbete med TUI-kortet, vilket ger dig möjligheten att dra nytta av de förmåner och rabatter som TUI-kortet erbjuder.

TUI-card.se – Hantera ditt TUI-kort online

På TUI-card.se kan du enkelt och smidigt hantera ditt TUI-kort. Här kan du se din kreditgräns, följa dina köp, betala räkningar och mycket mer. Du kan även uppdatera dina personuppgifter och läsa om de senaste kampanjerna och erbjudandena.

TUI-kortet – En kort sammanfattning

TUI-kortet erbjuder enkel och flexibel betalning för dina resor och inköp hos TUI. Med TUI-kortet kan du även ta del av förmåner som extra rabatter och bonuspoäng. TUI erbjuder även reseförsäkringar och avbeställningsskydd för din trygghet. För att underlätta betalningen kan du välja att dela upp kostnaden med delbetalning. Alla dessa funktioner kan enkelt hanteras online via TUI-card.se.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är TUI kreditkort?

TUI kreditkort är ett betalkort som erbjuds av TUI och ger förmåner och rabatter för resor samt möjlighet till delbetalning.

Vilka fördelar finns med TUI reseförsäkring?

TUI reseförsäkring ger dig skydd och trygghet under din resa med försäkringar för bland annat avbeställning, sjukdom och olycksfall.

Hur fungerar TUI delbetalning?

TUI delbetalning är en flexibel betalningslösning som låter dig dela upp kostnaden för din resa i räntefria månadsbetalningar.

Vad är TUI kortet?

TUI kortet är ett betalkort som ger dig extra förmåner och rabatter på TUI-resor samt möjlighet att samla poäng för resor och bonus.

Hur kan jag ansöka om TUI card.se?

Du kan ansöka om TUI card.se genom att besöka TUI:s hemsida och fylla i ansökningsformuläret online.

Vilka fördelar finns med reseförsäkring från TUI?

TUI reseförsäkring erbjuder bland annat skydd vid avbeställning, sjukdom, olycksfall och förlorat bagage under din resa.

Vad innebär TUI avbeställningsskydd?

TUI avbeställningsskydd ger dig möjlighet att avboka din resa och få tillbaka kostnaden om du exempelvis blir sjuk eller drabbas av olycka före avresan.

Hur kan jag använda TUI card se?

Du kan använda TUI card se som ett vanligt betalkort för att göra köp och betalningar både online och i butik.

Vad är fördelarna med att ha TUI kort?

Fördelarna med att ha TUI kort inkluderar rabatter och förmåner på TUI-resor, möjlighet att samla poäng och bonus samt en säker betalningsmetod för resor och shopping.

Vad erbjuder TUI card?

TUI card erbjuder rabatter, förmåner och finansieringsmöjligheter för TUI-resor samt möjlighet att samla poäng och bonus för framtida resor.

Artiklen TUI: Allt du behöver veta om kreditkort, reseförsäkringar, delbetalning och mer har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 37 anmeldelser